Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

07.05.2018

Autocars Patum 2018


S’AMPLIA EL SERVEI D’AUTOCARS DE PATUM A DIMECRESLa principal novetat dels autocars de Patum d’enguany és que s’amplia el servei un dia més: s’organitzen autocars el dimecres de Patum, a més del dijous i el dissabte. Així doncs, qui vulgui anar i tornar a Berga des del seu municipi ho podrà fer el dimecres 30, dijous 31 de maig i dissabte 2 de juny de 2018. Fa 13 anys que s’organitzen aquests autocars durant la Patum per tal de reduir els riscos a les carreteres berguedanes.

Els interessats poden dirigir-se al seu ajuntament i recollir el tiquet, que té un cost de 2 euros (anar i tornar) cada dia. Els horaris de sortida són, aproximadament, a les 8 de la tarda i la tornada serà a les 5 de la matinada des de la Plaça Gernika de Berga. És indispensable que els menors d’edat presentin l’autorització paterna/materna en el moment de recollir el tiquet. Es podran recollir i pagar els tiquets a cada ajuntament, com a màxim, fins el divendres 25 de maig. Després d’aquest termini, la venda dels tiquets quedarà definitivament tancada.

Els municipis participants són Puig-reig, Casserres, Gironella, Olvan, Vilada, Borredà, Cercs, Guardiola de Berguedà, Vallcebre, Saldes, Gósol, Bagà, La Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola. L’acció l’organitza l’Oficina Jove del Berguedà i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Berguedà, amb la col·laboració de les regidories de Joventut.

El 2017 es van vendre 616 tiquets i es van organitzar 15 autocars, sumant els del dijous i els del dissabte. En total, els autocars van transportar passatgers de 14 municipis diferents.
Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona