Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

19.05.2020

Consultes tècniques en Prevenció d'Incendis

  • consultes tècniques incendis

    consultes tècniques incendis
Per tal de centralitzar les consultes relacionades amb els expedients de prevenció d’incendis en els establiments, activitats, infraestructures i edificis segons la llei 3/2010, s’ha posat en marxa un formulari a la pàgina web del Departament d’Interior on fer les consultes tècniques que considereu oportunes relatives a l'aplicació de la normativa tècnica en els projectes de seguretat en cas d'incendi.

Utilitzar aquest canal per sol·licitar una visita amb el personal tècnic, així com saber l’estat de l’expedient.


Accedeix al formulari publicat a la web de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.


Per consultes que no estiguin relacionades amb l’aplicació de la normativa tècnica, per exemple seguretat a la llar en cas d’incendi, podeu utilitzar la bústia del Departament d'Interior per consultes relacionades amb la prevenció d'incendis aquí.


A partir d’ara es deixarà de respondre telefònicament les consultes relacionades amb els expedients de Prevenció d’incendis en els Establiments, activitats, infraestructures i edificis.

Qui ho pot demanar?
Qualsevol tècnic que s’identifiqui aportant les dades personals requerides.
Recordar que cal tenir present el municipi a on s’estableix l’activitat base de la consulta, així com la seva tipologia: establiments dins del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE), establiments industrials (RSCIEI) o activitats de caràcter esporàdic o puntual.

Un cop feta la consulta de forma telemàtica, el tècnic del servei de prevenció responsable de resoldre la consulta es posarà en contacte a fi de resoldre el tràmit de consulta.Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona