Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

06.11.2019

X Jornada d'Innovació i Recerca Docent

  • X jornada turisme

    X jornada turisme


Aquest dimarts dia 5 de novembre s'ha celebrat la  X Jornada d'Innovació i Recerca docent en Turisme a la comarca del Berguedà.


Un grup de 40 persones, docents i estudiants del Grup de Recerca per l’Anàlisi i la Planificació del Turisme de l’Escola Universitària Formatic Barcelona (grup de recerca adscrit a la Universitat de Girona) han estat a Bagà durant tot el dia per seguir avançant i aprofundint en els treballs d’investigació i la transferència de coneixement endegats pel GREPAT sobre la comarca del Berguedà.


Aquestes accions serveixen per donar impuls a la consecució d’una sèrie de projectes i publicacions dedicats a l’anàlisi i el desenvolupament dels recursos turístics de la comarca, seguint els acords signats en els convenis de col·laboració científica vigents entre la Institució educativa esmentada i diferents consistoris de la nostra comarca.


Agrair la col·laboració  al director de l'Escola Universitaria Formatic Barcelona Jordi Garcia i al sots director i cap de recerca Josep Boyra, a més de les empreses del sector turístic i del medi natural de la vila, i membres de l'Ajuntament de Bagà que han participat en aquesta desena jornada        Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona